VISIE EN MISSIE

De visie van het Wetenschap en Technologie Menu is gevormd door de Gemeente Enschede in samenwerking met Concordia en komt voort uit de Lokale Educatieve Agenda van de Gemeente Enschede. De visie behelst drie speerpunten:

Maatschappelijk: Zorgen dat kinderen met technologie om kunnen gaan maar ook de consequenties van technologie op een maatschappij begrijpen.

Economisch: Innovatie en technologische vooruitgang moeten worden gestimuleerd om Enschede, Twente, Nederland voorop te laten lopen in Europa en in de wereld.

Loopbaanoriëntatie: Kinderen die vroeg worden geprikkeld door technologie kunnen later technologie beter incorporeren in hun loopbaan wat zorgt voor een beter carrièreperspectief

De missie van het Wetenschap en Technologie Menu 2017/2018 is om het W&T aanbod in Enschede gestructureerd aan te bieden aan een selectie van scholen en op basis van deze ervaring het programma in volgende jaren te verankeren in het aanbod W&T voor het Enschedese onderwijs.
Het menu zelf is praktisch ingericht zodat u eenvoudig de activiteiten kan vinden waar u naar op zoek bent. Mocht u vragen hebben kunt altijd contact opnemen met de Coördinator W&T Menu Vincent Verhagen.